Woord in vorm

content – advies – communicatie

Mijn bedrijf en ik

Zelfportret_fietsIk ben Piet Peeters, inwoner van Amersfoort, man van een leerkracht en orthopedagoog en vader van twee jongemannen. Woord in vorm is mijn eenmansbedrijf waarmee ik, destijds met een andere naam, in 2001 gestart ben.

Logo

Het beeldmerk van mijn bedrijfslogo – de elastiekbal – symboliseert wat ik bij het uitvoeren van mijn opdrachten doe. Wat eerst nog een veelheid aan ruwe, beperkt samenhangende componenten is, vorm ik om tot een duidelijk, gepolijst en strak geheel. Iets wat uw doel dient en waar u mee voor de dag kunt komen. Die componenten bestaan uit inhoudelijke adviezen, bestaande teksten, doelen en ambities, wettelijke en andere kaders, illustraties en vormgeving.

CV
Een overzicht van mijn bedrijfsactiviteiten, opleidingen en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn-pagina.